Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη – “Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή”

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη - "Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή"

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, μετά από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε. Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς χάθηκε όλη της η ζωή, και δήλωσε συγκινημένη στο protothema.gr:

“Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί”.

Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποχώρησε από την περιοχή και φιλοξενήθηκε από φίλους της στο Λουτράκι, καθώς έφυγε από την Κινέτα για να προστατευτεί από τον καπνό που είχε εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή: «Έφυγα, γιατί ο καπνός ήταν ανυπόφορος. Έβλεπα τη φωτιά να κατεβαίνει, αλλά δεν περίμενα τέτοια καταστροφή».

Σήμερα η ηθοποιος επισκέφθηκε το σπίτι της στην Κινέτα και δεν πίστευε μετά από τόσα χρόνια καταστράφηκαν ολα έτσι ξαφνικά.