Ιωάννα Τούνη: Εταιρεία γυαλιών ηλίου την κατηγορεί ότι έκλεψε την καμπάνια τους

Ιωάννα Τούνη: Εταιρεία γυαλιών ηλίου την κατηγορεί ότι έκλεψε την καμπάνια τους

Μια αποκάλυψη για την Ιωάννα Τούνη έκαναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε πως η Ιωάννα θα έχει δικαστικές περιπέτειες, καθώς μια εταιρεία γυαλιών ηλίου της Θεσσαλονίκης την κατηγορεί ότι έκλεψε την καμπάνια τους.

«Πριν από μερικές ημέρες και μέσω Instagram μια πολύ γνωστή Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά, κατήγγειλε ξεκάθαρα μέσω Instagram stories την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει την δική της καμπάνια, τη δική της φωτογράφιση και τα έχει ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη στο δικό της site, αλλά είναι δικά τους. Δηλαδή έχει γίνει κανονική κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Η εταιρεία έχει κάνει τη δική της καμπάνια και κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει το υλικό της εταιρείας και το έχει αναρτήσει στο δικό της site. Η Ιωάννα Τούνη πουλάει γυαλιά μέσα από το site της. Τώρα, η εταιρεία κατήγγειλε δημόσια μέσω social media την κίνηση της Ιωάννας Τούνη και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και μια νομική συνέχεια. Μάλιστα, υπογράμμισε η εταιρεία ότι με το που την ανέφεραν στην ιστορία, ότι πρόκειται για πλοκή πνευματικής ιδιοκτησίας, η Ιωάννα Τούνη κατέβασε αμέσως από το site της αυτά που είχε πάρει από την εταιρεία», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της εταιρείας γυαλιών ηλίου μίλησε στην εκπομπή του Open, ενώ το περιβάλλον της Ιωάννας Τούνη διαψεύδει τα όσα καταγγέλλονται και πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Η απάντηση από το περιβάλλον της Ιωάννας Τούνη

«Η εταιρεία προσπαθεί να διαφημιστεί μέσα από το πρόσωπο της κας Τούνη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε Instagram, ούτε Facebook, ούτε e-shop για την εταιρεία της. Όλα είναι υπό κατασκευή. Οπότε η κα Τούνη είναι απόλυτα κολλημένη».