Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης για την πρεμιέρα του 7ου κύκλου Game Of Thrones

Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης για την πρεμιέρα του 7ου κύκλου Game Of Thrones

Η στιγμή που οι λάτρεις του Game Of Thrones περίμεναν έφτασε καθώς ο 7ος κύκλος έκανε πρεμιέρα και κατάφερε να καθηλώσει το κοινό, κάνοντας, ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης, αλλά και ρεκόρ στο Twitter.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, με τίτλο Dragonstone, «έσπασε» κάθε ρεκόρ του HBO, καθώς το παρακολούθησαν 16,1 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η τηλεθέαση της πρεμιέρας του 7ου κύκλου είναι διπλάσια από εκείνη του 6ου, την οποία είχαν δει 8,6 εκατομμύρια θεατές.

Παράλληλα, ρεκόρ σημειώθηκε και στα tweets, καθώς αναρτήθηκαν 2,4 εκατομμύρια tweets με το hashtag #Dragonstone ή/και #winterishere.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το teaser του δεύτερου επεισοδίου, που θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα με μία επανένωση να μονοπωλεί τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Arya (Maisie Williams) θα βρεθεί ξανά με την direwolf της, τη Nymeria, που είχε διώξει στον πρώτο κύκλο ώστε να τη σώσει από την δολοφονική μανία του Joffrey (Jack Gleeson), ο οποίος είχε πει ψέματα για την επίθεση που του είχε κάνει η λύκαινα και την ήθελε νεκρή.

Δείτε το teaser του επόμενου επεισοδίου: