Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά έπεσε o Νίκος Βέρτης

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά έπεσε o Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης φαίνεται πως δεν περνά και τους πιο ήρεμους χειμώνες της ζωής του. Το απόγευμα της Τετάρτης ο τραγουδιστής έπεσε θύμα κλοπής για δεύτερη φορά σε δύο μήνες.

Άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του .

Όπως αναφέρει η Espresso, οι εργαζόμενοι του πάρκινγκ μπερδεύτηκαν και δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του τραγουδιστή σε άγνωστο! Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ.

O τραγουδιστής όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν καταθέσεις, είδαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα και πλέον αναζητούν τον ληστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, «φτερά» έκαναν και 6000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ ο τραγουδιστής, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.

Το Νοέμβριο διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του στη Βούλα και είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο του τραγουδιστή, το οποίο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.