Θύμα απάτης ο Hugh Jackman

Θύμα απάτης ο Hugh Jackman

Ο Hugh Jackman που συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματικη και προσωπική του ζωή με τους φαν του, έπεσε θύμα απάτης.

Ο ηθοποιος με ένα κείμενο σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ που με ενημερώσατε για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου για να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς στα social media . Καταλαβαίνω ότι αυτοί οι άνθρωποι σας ζητάνε χρήματα δήθεν για να με συναντήσετε.

Θέλω να ξέρετε αυτό… Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω στο μέλλον να με πληρώνει για να με συναντήσει στα social media. Σας παρακαλώ ΜΗΝ δώσετε σε κανέναν που δεν γνωρίζετε, πληροφορίες για τα προσωπικά σας ή τα οικονομικά σας. Τα social media, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να είναι υπέροχα. Μου αρέσουν επειδή μου επιτρέπουν να μοιραστώ το ταξίδι μου σε κάθε σημείο του κόσμου.

Όμως, μπορεί να αποδειχτούν και επικίνδυνα. Σας παρακαλώ ακούστε με…Αν κάποιος ισχυρίζεται ότι είμαι εγώ και σας ζητάει χρήματα, πρόκειται για ΑΠΑΤΗ. Σας παρακαλώ προσέχετε πολύ τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας», έγραψε ο Hugh Jackman.