Θυμηθείτε ποιοι αποχώρησαν από το τρίτο live του so you think you can dance

Θυμηθείτε ποιοι αποχώρησαν από το τρίτο live του so you think you can dance

Το 3o live του so you think you can dance ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το βράδυ την προηγούμενη παρασκευή και δύο ακόμα διαγωνιζόμενοι αποτελούν παρελθόν για το χορευτικό show του ΑΝΤ1 που σήμερα το βράδυ θα χορέψουν μόνο 18 που οι 8 από αυτοί θα αποχωρήσουν για  να γίνει η top 10.

Η Νάστα με τον Χρήστο, η Χρύσα με τον Βασίλη και η Δέσποινα με τον Ιάσονα ήταν τα  ζευγάρια που τέθηκαν αρχικά υποψήφια προς αποχώρηση.

Η κριτική επιτροπή αποφάσισε μετά από πάρα πολύ σκέψη να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι την Δέσποινα Λαγουδάκη και τον Ιάσονα Μανδηλά.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις χορευτές που έμειναν παρουσίασαν από μια solo χορογραφία στη σκηνή και οι κριτές αποφάσισαν πως εκείνοι που πρέπει να αποχωρήσουν από το παιχνίδι είναι η Νάστα Κοντοπίδη και ο Χρήστος Ντέντης.

Ωστόσο, αμέσως μετά την ανακοίνωση τους αποτελέσματος, ο Κωνσταντίνος Ρήγος πήρε τον λόγο και έκανε on air πρόταση συνεργασίας και στους δύο χορευτές για την παράσταση που ετοιμάζει τον χειμώνα.

Το γεγονός που έκανε έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό ήταν όταν ο Πάνος Μεταξόπουλος σηκώθηκε από τη θέση του στην κριτική επιτροπή και ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Χρήστο από κοντά. Περιμένουμε για το τέταρτο ακόμα πιο συναρπαστικό live.