Θοδωρής Αθερίδης: “Η συντριπτική πλειοψηφία δεν κινδυνεύει από τον ιό. Οφείλουμε να δείξουμε μία σοβαρότητα”

Θοδωρής Αθερίδης: “Η συντριπτική πλειοψηφία δεν κινδυνεύει από τον ιό. Οφείλουμε να δείξουμε μία σοβαρότητα”

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης και αναφέρθηκε στις συνθήκες της πανδημίας, τους αρνητές αλλά και τον ομορφότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του παππού.

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «Έλα και θα δεις», στην οποία πρόκειται να συνεργαστεί με τη Σεμίνα Διγενή και θα είναι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού, υπογραμμίζοντας: «Η συντριπτική πλειοψηφία δεν κινδυνεύει από τον ιό. Οφείλουμε να δείξουμε μία σοβαρότητα. Οφείλει η ανθρωπότητα να δείξει μία πειθαρχία», και συμπληρώνοντας: «Δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη ψεκασμένους, θα πω: Αρνητές. Εγώ δεν είμαι αρνητής, ξέρω πολύ καλά ότι αυτή η πανδημία ισχύει».

«Ακούστε κάποιον που λέει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, προσπαθήστε να τον πιστέψετε, θα δείτε ότι…. ησυχάζετε και χαλαρώνετε και φεύγει ο φόβος. Αυτό τους κάνει να είναι αρνητές. Δεν θέλουν να σταθούν αντάξια σαν ίσος προς ίσο μπροστά στον κίνδυνο», δήλωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που περνάει ο τομέας της τέχνης.

«Μη δέχεστε να πειθαρχήσετε σε μέτρα που σας βάζει η κυβέρνηση. Το κόλπο είναι νομοθετήστε μόνοι σας», προέτρεψε στη συνέχεια τους πολίτες, τονίζοντας ότι μπορούμε να φοράμε τη μάσκα για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας χωρίς να το έχει επιβάλλει κάποιος.