Θοδωρής Αθερίδης: Δείτε την φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό του

Θοδωρής Αθερίδης: Δείτε την φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό του

Στις 22 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Αθερίδου έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς αυτή και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έφεραν στον κόσμο τον πρώτο τους παιδάκι.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι πλέον ένας ευτυχισμένος παππούς και μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε στο Facebook την πιο τρυφερή φωτογραφία, αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό του.

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον ηθοποιό να ταΐζει με μπιμπερό τον Θοδωρή jr και στη λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε:

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα 34 μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος»…..»