Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του “Game of Thrones”

Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του "Game of Thrones"

O Kristofer Hivju που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Tormund» στο Game of Thrones, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 41χρονος ηθοποιός, που μένει μόνιμα στο Όσλο της Νορβηγίας, ενημέρωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν μπει ήδη σε καραντίνα, προκειμένου να μην μεταδώσουν τον ιό.

«Χαιρετίσματα από την Νορβηγία. Λυπάμαι που το λέω, αλλά σήμερα οι εξετάσεις μου έδειξαν πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ θα μείνουμε σε καραντίνα στο σπίτι για όσο χρειαστεί. Είμαστε καλά, μόνο εγώ έχω συμπτώματα κρυολογήματος.

Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας από τον ιό, οπότε συνιστώ σε όλους να είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Πλένουμε τα χέρια, κρατάμε απόσταση 1,5 μέτρο από τους υπόλοιπους και πάμε σε καραντίνα. Κάντε ότι μπορείτε για να εμποδίσετε την εξάπλωση του ιού.

Μαζί μπορούμε να τον πολεμήσουμε και να αποτρέψουμε μία πιθανή κρίση στα νοσοκομεία. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον να κρατάτε αποστάσεις και να μείνετε υγιείς» έγραψε ο Kristofer Hivju, προτρέποντας μας να προσέχουμε τους ευπαθείς ηλικιωμένους στο περιβάλλον μας.