Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο Κώστας Σλούκας.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλαθοσφαιριστής, οι παίκτες και το επιτελείο της Φενέρμπαχτσε υποβλήθηκαν στο τέστ για τον ιό, καθώς κάποια από τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, τέσσερα άτομα βγήκαν θετικά στον ιό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Έλληνας παίκτης που διαγωνίζεται με την τουρκική ομάδα, Κώστας Σλούκας.

Ο Κώστας Σλούκας αφού πέρασε το απαιτούμενο διάστημα σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Τουρκία, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη στο σπίτι του οδικώς, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στα social media σχολιάζοντας: «επιτέλους “ελεύθερος” από την καραντίνα», όπου θα παραμείνει σε καραντίνα, μέχρι να γίνει πλήρως καλά.

Ενώ με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χολωμένος για την όλη αντιμετώπιση του συλλόγου, αλλά και της τουρκικής λίγκας, γύρω από το θέμα του κορονοϊού, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίστηκε για ένα επιπλέον Σαββατοκύριακο κι έφερνε σε κίνδυνο όλους τους παίκτες και τα επιτελεία των ομάδων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι υπόλοιποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι οι Γιαν Βέσελι, Άχμετ Ντουβερίογλου και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τσενκ Ρέντα.