Θετικοί στον κορονοϊό και ο Tom Hanks με την σύζυγο του, Rita Wilson

Θετικοί στον κορονοϊό και ο Tom Hanks με την σύζυγο του, Rita Wilson

Θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν ο Tom Hanks με την σύζυγο του, Rita Wilson και το ανακοίνωσαν μέσα Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Tom Hanks και η Rita Wilson που βρίσκονται στην Αυστραλία, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον ίο.

Η ανάρτηση του Tom Hanks

«Γειά σας φίλοι. Η Ρίτα και εγώ είμαστε εδώ κάτω στην Αυστραλία. Νιώσαμε λίγο κουρασμένα, είχαμε κρυάδες και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε ρίγη που ήρθαν και έφυγαν. Λίγο πυρετό επίσης. Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορονοϊό και βγήκαν θετικές.

Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;» έγραψε ο Tom Hanks, ο οποίος υποσχέθηκε να κρατάει τον κόσμο «ενήμερο».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley‎, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του.