Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν η Pink και ο γιος της

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν η Pink και ο γιος της

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Pink επέλεξε να κάνει γνωστό πως τόσο η ίδια όσο και ο τρίχρονος γιος της Jameson παρουσίασαν συμπτώματα του κορονοϊού, ενώ έκαναν το τεστ και βρέθηκαν θετικοί.

Η Pink στην ανάρτηση της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της και έγραψε:

“Πριν από δύο εβδομάδες ο γιος μου Jameson και εγώ είχαμε τα συμπτώματα του COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ, τα κάναμε και βγήκαμε θετικοί” έγραψε και συνέχισε:

 “Η ασθένεια είναι σοβαρή και είναι αληθινή. Μπορεί να χτυπήσει τους νέους και τους μεγαλύτερους. (…) Η οικογένειά μου βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι και εμείς για δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του γιατρού μας. Πριν από λίγες ημέρες κάναμε εκ νέου το τεστ και είμαστε αρνητικοί” πρόσθεσε, ενώ δεν έχασε ευκαιρία να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους γιατρούς και νοσηλευτές τους οποίους αποκάλεσε “ήρωες”…

Ωστόσο η Pink ανακοίνωσε πως δωρίζει 500.000 δολάρια στο Ταμείο Κρίσης για τον COVID 19 του Λος Αντζελες και 500.000 δολάρια σε αντίστοιχη πρωτοβουλία του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Temple στην Φιλαδέλφεια.