Θερμή η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην έκτακτη εκπομπή 100 Χρόνια Μνήμης

Θερμή η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην έκτακτη εκπομπή 100 Χρόνια Μνήμης

100 Χρόνια Μνήμης: Θερμή ήταν η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην κορύφωση του αφιερώματος του OPEN με 4ωρη live εκπομπή την ημέρα της επετείου των 100 χρόνων από τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Από τις 19 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαΐου ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανέδειξε και τίμησε την ιστορία και τον πολιτισμό των Ελλήνων του Πόντου μέσα από το μεγάλο αφιέρωμα 100 Χρόνια Μνήμης.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, ημέρα της επετείου από τα 100 Χρόνια της Γενοκτονίας, το OPEN μέσα από την έκτακτη ζωντανή εκπομπή 100 Χρόνια Μνήμης με την Αμαλία Κάτζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή βρέθηκε με απευθείας συνδέσεις σε εκδηλώσεις μνήμης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και υποδέχθηκε στο στούντιο καλεσμένους με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας, των παραδόσεων και του πολιτισμού του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η έκτακτη εκπομπή 100 Χρόνια Μνήμης κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 12,7% στο δυναμικό κοινό, με το OPEN να βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών το 4ωρο προβολής της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής έγινε και απευθείας σύνδεση με το κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου παρουσιάστηκε η νέα τηλεοπτική σειρά του σταθμού «Το Κόκκινο Ποτάμι», που διαδραματίζεται την περίοδο της γενοκτονίας. Η κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και βασίζεται στο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη θα προβληθεί στο OPEN το φθινόπωρο του 2019.

#toKokkinoPotami

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.