«ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

«ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

Τελευταίες παραστάσεις

 Κάθε Σάββατο

7,14,21 &28 Ιανουαρίου

 Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της ανατρεπτικής κωμωδίας «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου στο θέατρο CORONET. Η παράσταση από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα παρουσιάζεται μόνο κάθε Σάββατο στις 21:00.

Εννέα νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί ξετυλίγουν επί σκηνής μία ξεκαρδιστική κωμωδία που μιλάει για το θέατρο μέσα στο θέατρο.

Υπόθεση: Ο θίασος σε κάποιο αθηναϊκό θέατρο ετοιμάζεται για την αποψινή πρεμιέρα της παράστασης «Κίτρινα τριαντάφυλλα» . Το “ετοιμάζεται” βέβαια είναι σχήμα λόγου, αφού τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τα σκηνικά δεν είναι έτοιμα, ένας ηθοποιός είναι στη φυλακή, ένας άλλος πάσχει από αμνησία, η καινούργια στάρλετ είναι χαζή  και ατάλαντη, συμβαίνουν διαρκώς ατυχήματα και το βοηθητικό προσωπικό του θεάτρου περνάει μία δολοφονική κρίση ζήλιας. Ο σκηνοθέτης που βρίσκεται στα πρόθυρα του εγκεφαλικού θέλει να αναβάλλει την πρεμιέρα, αλλά ο συγγραφέας του έργου που είναι και θιασάρχης και παραγωγός του, αρνείται εξαιτίας ενός συμβολαίου που θα του στοιχίσει πολύ. Επομένως η παράσταση θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα sold out και με παρόντα τον μεγαλύτερο κριτικό θεάτρου της χώρας. Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα; Στο θέατρο, πολύ!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κρασαδάκης

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Κουστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά

Φωτισμοί: Νίκος Κουιτζίου

Στίχοι-μουσική: Δημήτρης Αλεξίου

Παραγωγή : Θέατρο Coronet

 

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Αλεξίου Δημήτρης, Καλομοίρη Πολυτίμη-Αλεξάνδρα, Καραμπίνης Γιώργος, Κλήμη Κατερίνα, Μπεκρής Γιώργος, Παπαδόπουλος Μάρκος, Ραβνιωτόπουλος Κων/νος, Τσάβεζ Ναταλί.

Φιλική συμμετοχή :  Μελίδου Τατιάνα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων μέχρι Σάββατο 28/1

Σάββατο: 21.00

Τιμές εισιτηρίων :

Πλατεία Α: γεν. είσοδος: 18 ευρώ    φοιτητικό/ανέργων/65+: 10 ευρώ

Πλατεία Β: γεν. είσοδος: 15 ευρώ    – φοιτητικό/ανέργων/ 65+: 10 ευρώ

Θεωρείο:     γεν. είσοδος: 10 ευρώ    –  φοιτητικό/ανέργων/65+: 5 ευρώ

Διάρκεια : 120’

Προπώληση :       – Ταμείο του θεάτρου (2107012123)