«ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

«ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

«ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

του Δημήτρη Αλεξίου

Κωμωδία

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

και

Τελευταίες παραστάσεις μέχρι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Οι συντελεστές της παράστασης «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και τυχερή αναδείχθηκε η Πηνελόπη Παναγιώτου από τη γραμματεία του Θεάτρου. Οι παραστάσεις ανατρεπτικής κωμωδίας «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» ολοκληρώνονται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο θέατρο CORONET.

Εννέα νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί ξετυλίγουν επί σκηνής μία ξεκαρδιστική κωμωδία που μιλάει για το θέατρο μέσα στο θέατρο.

Υπόθεση: Ο θίασος σε κάποιο αθηναϊκό θέατρο ετοιμάζεται για την αποψινή πρεμιέρα της παράστασης «Κίτρινα τριαντάφυλλα» . Το “ετοιμάζεται” βέβαια είναι σχήμα λόγου, αφού τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τα σκηνικά δεν είναι έτοιμα, ένας ηθοποιός είναι στη φυλακή, ένας άλλος πάσχει από αμνησία, η καινούργια στάρλετ είναι χαζή  και ατάλαντη, συμβαίνουν διαρκώς ατυχήματα και το βοηθητικό προσωπικό του θεάτρου περνάει μία δολοφονική κρίση ζήλιας. Ο σκηνοθέτης που βρίσκεται στα πρόθυρα του εγκεφαλικού θέλει να αναβάλλει την πρεμιέρα, αλλά ο συγγραφέας του έργου που είναι και θιασάρχης και παραγωγός του, αρνείται εξαιτίας ενός συμβολαίου που θα του στοιχίσει πολύ. Επομένως η παράσταση θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα sold out και με παρόντα τον μεγαλύτερο κριτικό θεάτρου της χώρας. Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα; Στο θέατρο, πολύ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κρασαδάκης

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Κουστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά

Φωτισμοί: Νίκος Κουιτζίου

Στίχοι-μουσική: Δημήτρης Αλεξίου

Παραγωγή : Θέατρο Coronet

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Αλεξίου Δημήτρης, Καλομοίρη Πολυτίμη-Αλεξάνδρα, Καραμπίνης Γιώργος, Κλήμη Κατερίνα, Μπεκρής Γιώργος, Παπαδόπουλος Μάρκος, Ραβνιωτόπουλος Κων/νος, Τσάβεζ Ναταλί.

Φιλική συμμετοχή :  Μελίδου Τατιάνα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων μέχρι Σάββατο 28/1

Σάββατο: 21.00

Τιμές εισιτηρίων :

Πλατεία Α: γεν. είσοδος: 18 ευρώ    φοιτητικό/ανέργων/65+: 10 ευρώ

Πλατεία Β: γεν. είσοδος: 15 ευρώ    – φοιτητικό/ανέργων/ 65+: 10 ευρώ

Θεωρείο:     γεν. είσοδος: 10 ευρώ    –  φοιτητικό/ανέργων/65+: 5 ευρώ

Διάρκεια : 120’

Προπώληση :       – Ταμείο του θεάτρου (2107012123)