Θαυμάστρια του Παύλου Χαϊκάλη γονάτισε μπροστά του και…

Θαυμάστρια του Παύλου Χαϊκάλη γονάτισε μπροστά του και...

Ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη  μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση του με τα χρήματα, αλλά και την θαυμάστρια του που τον σόκαρε.

Ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα; Έχετε εξάρτηση;

Δεν έχω καμία εξάρτηση. Κάποια στιγμή δεν μένεις στα υλικά, απλούστατα παλεύεις για να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Γι’ αυτό και δεν έχω περιουσία. Έχω μόνο ένα σπίτι και αυτό το έχω πάρει με δάνειο.

Δεν πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια σας στις καλές εποχές;

Ποιος είπε ότι έχω βγάλει πολλά λεφτά στη ζωή μου; Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει στον άλλον. Λένε ότι επειδή τον Χαϊκάλη τον σταματούν στον δρόμο πρέπει να έχει πολλά λεφτά. Όταν έπαιζα στο “Έγκλημα και τιμωρία” ήρθε μια κυρία αρχιτέκτων η οποία γονάτισε μπροστά μου και μου είπε: «Σας θερμοπαρακαλώ, μην ξανακάνετε τηλεόραση γιατί σας θέλει το θέατρο». Έπαθα σοκ. Της είπα «αγαπητή μου, σας ευχαριστώ, με τιμάτε, σηκωθείτε αλλά αν δεν είχα τηλεόραση δεν θα είχα να φάω». Η ζωή του ηθοποιού δεν είναι μόνο γκλαμουριά, αλλά πλήρωνε φως, νερό, τηλέφωνο και πλήρωνε εφορία.

Δεν μπαίνατε στη διαδικασία να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα;

Πάντοτε η αντιμετώπιση ήταν «δεν βγαίνουμε, δεν κάνουμε» κι εγώ δεν ζητούσα υπερφίαλα πράγματα. Πρέπει να ξέρεις την τέχνη του να πουλάς τον εαυτό σου κι εγώ δεν την ήξερα. Έπρεπε να ζήσω από αυτή τη δουλειά.