Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μου είχαν πει πως θα πεθάνω 35 χρονών»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μου είχαν πει πως θα πεθάνω 35 χρονών»

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πέρασε από τη διαδικασία του «GPS» και μαζί με τους παρουσιαστές δήλωσε τι από όσα ερωτήθηκε έχει πραγματοποιήσει.

Όταν ρωτήθηκε εάν του έχουν πει ποτέ την τύχη του στα χαρτιά, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Μου είχαν πει το χέρι. Μου είχαν πει πως θα πεθάνω 35 χρονών. Αλλά έκαναν λάθος, ευτυχώς. Επειδή είναι μικρή η γραμμή της ζωής μου. Βλέπεις μέχρι που φτάνει; Μέχρι εδώ. Η τσιγγάνα βγήκε ψεύτρα. Ήμασταν πιτσιρικάδες κάπου εκεί στην Πλάκα και ήταν μια τσιγγάνα. Δεν ήταν αξιόπιστη. Ευτυχώς. Το σκεφτόμουν μετά αυτό που μου είπε. Γι’ αυτό και μέχρι τα 35 μου ζούσα σαν τρελός. Γιατί έλεγα στα 35 θα πεθάνω, οπότε δώσ’ τα όλα!».

Στη συνέχεια φρόντισε να εξηγήσει τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως είναι 50 ετών. «Ήμουν μικρός και με έπιασε. Αλλά δεν φοβήθηκα γιατί ήμουν τότε 15-16 γιατί λέω εντάξει μέχρι τα 35 έχω άλλα 20 χρόνια. Στα 35 λες τώρα μπορεί να έχασε ένα χρόνο, δύο χρόνια. Στα 39 λέω λάθος έκανε, πρέπει να ψάξω να βρω να παντρευτώ, να κάνω τη ζωή μου, δεν θα πεθάνω».