Θέατρο σκιών στην αυλή του Από Κοινού

Θέατρο σκιών στην αυλή του Από Κοινού

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με ιδιαίτερη χαρά το θέατρο Από Κοινού φιλοξενεί στην αυλή του το Θέατρο Σκιών Στάθη Λαγκάδα με το έργο “Ο ιππότης και το λιοντάρι”.

Στις 21:00 υποδεχόμαστε όλους τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, λάτρεις του θεάτρου σκιών, για να απολαύσουμε μια μοναδική παράσταση!

“Ο ιππότης και το λιοντάρι” σε διασκευή του Στάθη Λαγκάδα είναι έργο εμπνευσμένο από ένα Χιώτικο λαϊκό παραμύθι.

Ο Πασάς συναντά τον Χατζηαβάτη και του εκμυστηρεύεται ότι πριν από 15 χρόνια έκανε μια συμφωνία μ’ ένα λιοντάρι για να αποκτήσει παιδί. Όταν όμως το παιδί γίνει 15 χρονών θα έρθει να του το πάρει. Ο Πασάς ζητά από τον Χατζηαβάτη να φέρει στο Σεράι τον Καραγκιόζη ως διασκεδαστή. Το λιοντάρι όμως εμφανίζεται και παίρνει μαζί του την κόρη του Πασά. Καραγκιόζης και Χατζηαβάτης ακολουθούν το λιοντάρι το οποίο είναι ένας μάγος που μπορεί και αλλάζει μορφές. Ο Μάγος φυλακίζει την κόρη του Πασά στον πύργο του βάζοντας και δυο φρουρούς να τη φυλάνε. Καραγκιόζης και Χατζηαβάτης δεν ξέρουν τι να κάνουν. Τότε έρχεται ο Μπαρμπα-Γιώργος, ο οποίος έχει φίλο έναν ιππότη. Ο ιππότης ελευθερώνει την κόρη του Πασά σκοτώνοντας τους δυο φρουρούς και τον Μάγο. Όλοι χαίρονται και γυρίζουν στο Σεράι του Πασά…

Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη στις 21:00
είσοδος: 7 €/άτομο (με αναψυκτικό ή μπύρα)
τηλ. 211 4057249
Από Κοινού θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)