Η Vanessa και η Natalia Bryant μπλόκαραν σελίδες θαυμαστών των Kobe και Gigi στο Instagram

Η Vanessa και η Natalia Bryant μπλόκαραν σελίδες θαυμαστών των Kobe και Gigi στο Instagram

Περίπου πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του, Gigi, έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση του ιδιωτικού αεροσκάφους στο οποίο επενέβαιναν.

Η Vanessa Bryant η οποία καθημερινά βλέπει φωτογραφίες του συζύγου της και της κόρη της στο Instagram, δεν άντεξε και αποφάσισε να μπλοκάρει μαζί με τη 17χρονη κόρη της, Natalia, συγκεκριμένες σελίδες.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ίδια η Vanessa σε ανάρτηση της, υποχρεώθηκε να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών του Kobe και της Gigi, καθώς δεν άντεχε άλλο να βλέπει συνεχώς φωτογραφίες τους στο Instagram.

Η Vanessa Bryant έγραψε στο post της:

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Εγώ και η Ναταλία υποχρεωθήκαμε δυστυχώς να μπλοκάρουμε σελίδες θαυμαστών επειδή ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε online και να βλέπουμε συνεχώς φωτογραφίες της αγαπημένης μας Τζίτζι και του Κόμπι σε όποια σελίδα ανοίγουμε. Το να μπλοκάρουμε αυτές τις σελίδες των θαυμαστών μας βοήθησε να αλλάξουμε τον αλγόριθμο. Σας αγαπάμε όλους, αλλά σας παρακαλώ καταλάβετε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό για να θεραπευτούμε εμείς και όχι επειδή δεν εκτιμάμε αυτή την κίνηση».