Η throwback ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη με την Ελένη Μενεγάκη 20 χρόνια πριν στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή

Η throwback ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη με την Ελένη Μενεγάκη 20 χρόνια πριν στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή

Ο Γιώργος Τσαλίκης στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται και με τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργός, με την αλληλεπίδραση των followers του να είναι εντυπωσιακή.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν με το trend hashtag, #throwbackthursday.

Αυτή τη φορά κοινοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε 20 χρόνια πριν, στην ιστορική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινός Καφές” με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Στο βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδάει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Γενικώς“, ενώ η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη κάνει, μεταξύ άλλων, αναφορά στις σπουδές του στην ιατρική.

“Το #throwbackthursday το σωστό !!Η πρώτη πρώτη πρώτη εμφάνιση μου στην ελληνική τηλεόραση το 1999 στην εκπομπή της @elenimenegaki ! Ένα αδύνατο παιδάκι , κομπλαρισμένο , πήγα να πω το τραγουδάκι μου ξέμεινα στη Σάμο μετά από αλυσιδωτές αστείες συμπτώσεις και είχα περάσει υπέροχα με την ομάδα της Ελένης που από την πρώτη στιγμή μου δείξανε τον απίστευτη αγάπη!

@zina_koutselini Δεν είχα καν βγάλει το πρώτο μου cd με το «με χαλάει» πίστευα τότε ότι θα κάνω ειδικότητα, ότι θα δουλεύω σα γιατρός ενώ παράλληλα θα κάνω δισκογραφία και εννοείται είχα εντυπωσιαστεί γιατί είχα ζήσει πρώτη φορά από κοντά μια σταρ πόσο απλή και υπέροχη ήταν με όλο το κόσμο που έκανε σα τρελός για εκείνη.

Μετά ακολούθησαν άπειρες εμφανίσεις, γέλια , και μια πορεία που δε με άφησε τελικά ούτε ειδικότητα να κάνω , ούτε να έχω χρόνο για οτιδήποτε αφορά το «χαρτί» μου όπως είχα πει σε εκείνη την πρώτη πρώτη μίνι συνέντευξή μου με την Ελένη! Αυτή την όμορφη στιγμή μου την έστειλε ένας καλός μου φίλος τον οποίο ευχαριστώ πολύ !

Ξέρει αυτός. Δε πρέπει να ξεχνάμε ποτέ αυτούς που μας βοήθησαν και μας βοηθούν, ειδικά όταν ξεκινάμε να ανοίξουμε τα φτερά μας… Σε ευχαριστώ Ελένη μου. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε μέσα μου! Αυτό το παιδί το έχω μέσα μου και το κρατάω ζωντανό και χαρούμενο ! Enjoy” έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.