Η throwback ανάρτηση της Salma Hayek όταν φωτογραφήθηκε γυμνή και καλυμμένη με σαντιγί

Η throwback ανάρτηση της Salma Hayek όταν φωτογραφήθηκε γυμνή και καλυμμένη με σαντιγί

Στα 54 χρόνια της η Salma Hayek εξακολουθεί να παραμένει λαμπερή και με νεανική επιδερμίδα, όπως τότε που πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο την δεκαετία του ‘90.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Salma Hayek θέλησε να κάνει ένα throwback και μοιράστηκε μια αστεία φωτογραφία από φωτογράφηση για περιοδικό το 1996.

Ήταν για το περιοδικό Los Angeles Magazine για το τεύχος που αφορούσε τα εστιατόρια και η  ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο εξώφυλλο, αλλά όχι όπως την φαντάζεται κανείς με κάποια πανάκριβη τουαλέτα, αλλά βουτηγμένη μέσα στην σαντιγί και… «ένα κερασάκι στο κεφάλι μου», όπως έγραψε.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Salma Hayek πόζαρε την ώρα που βάζει στο στόμα της το βουτηγμένο στη σαντιγί δάχτυλό της ενώ στο άλλο κρατά ένα χτυπητήρι. «Τον Αύγουστο του 1996 ήμουν στο εξώφυλλο του Los Angeles Magazine» εξήγησε στην λεζάντα η ηθοποιός.

Φαίνεται όμως πως αυτό που την πείραξε περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει πουθενά το όνομά της. «Πολύ κρίμα που δεν ανέφεραν ούτε το όνομά μου στο εξώφυλλο» έγραψε σε μια άλλη φωτογραφία.

Κι όπως μπορεί να δει κανείς, τα ονόματα που αναφέρονται είναι αυτά της Τζούλια Τσάιλντ αλλά και της «μεγαλύτερης ταινίας που έγινε ποτέ» με πρωταγωνιστές τον Μπρους, τον Σλάι και τον Άρνολντ, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ταλαντούχα ηθοποιό που κοσμεί το εξώφυλλο.