Η Thrive Global αποκτά την Boundless Mind

Η Thrive Global αποκτά την Boundless Mind

Η Thrive Global αποκτά την Boundless Mind, μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης, που βασίζεται στη νευροεπιστήμη για να ενισχύσει την αλλαγή συμπεριφοράς, με γνώμονα την υγεία και την αποδοτικότητα.

Με την απόκτηση της Boundless Mind, τον ηγέτη στην αλλαγή συμπεριφοράς με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η Thrive Global προχωρά στην κύρια αποστολή της να εξαλείψει το εργασιακό στρες και το burnout, βοηθώντας τα άτομα και τις εταιρείες να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα τους.

Η Thrive Global, ο ηγέτης στην τεχνολογία αλλαγής συμπεριφοράς που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016 από την Arianna Huffington, ανακοίνωσε την απόκτηση της Boundless Mind, της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της νευροεπιστήμης για τη διαμόρφωση της συμπεριφοράς. Η απόκτηση αυτή ενισχύει την αφοσίωση της Thrive Global στην πρωτοπόρα τεχνολογική πλατφόρμα αλλαγής συμπεριφοράς της, που βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Η καινοτόμα τεχνολογία της Boundless Mind συνδυάζει την νευροεπιστήμη και την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές με στόχο να εμπνεύσει τη θετική αλλαγή συμπεριφοράς. Η τεχνολογία της μαθαίνει να προβλέπει -για κάθε μοναδικό χρήστη- πότε και πως να τον επιβραβεύσει μέσω της τεχνολογίας ώστε να συμβάλει στη διαμόρφωση υγιεινών συνηθειών. Η ένταξη της Boundless θα κάνει την ουσιώδη αλλαγή συμπεριφοράς πιο εφικτή και πιο βιώσιμη για τους χρήστες της πλατφόρμας της Thrive. Η ομάδα της Boundless θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα παραγωγής προϊόντων της Thrive και θα βρίσκεται μεταξύ των γραφείων του San Francisco και του Los Angeles.

“Αυτή η απόκτηση είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο για τη Thrive Global”, είπε η Arianna Huffington, Ιδρύτρια και CEO της Thrive Global. “Από την ίδρυσή μας το 2016, έχουμε αφοσιωθεί στο να αποκρυπτογραφήσουμε τον τρόπο αλλαγής συμπεριφοράς για να βοηθήσουμε τα άτομα και τους οργανισμούς να δώσουν ένα τέλος στην επιδημία στρες και εξουθένωσης και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο. Είναι σημαντικότερο από ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγιεινές συνήθειες.

Με την Boundless Mind έχουμε κοινή αποστολή τη δημιουργία ενός κόσμου, όπου όλοι μπορούν να ευημερούν. Στην εποχή μας, οι ασθένειες που οφείλονται στον τρόπο ζωής αποτελούν την αιτία για το 75% του κόστους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τα προβλήματα ψυχικής υγείας αυξάνονται. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις τις επιπτώσεις στην υγεία είναι να μεταβάλεις την ανθρώπινη συμπεριφορά. Η απόκτηση της Boundless είναι ένα σημαντικό βήμα στην επέκταση της πλατφόρμας της Thrive σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.”

“Η Thrive Global είναι το ιδανικό μέρος για να εξελίξουμε περαιτέρω ό,τι έχουμε επιτύχει στην Boundless”, είπε ο Dalton Combs, Ph.D., CEO και συνιδρυτής της Boundless Mind. “Στην Boundless η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η υπερ-εξατομικευμένη τεχνολογία συμβάλλει στην ευημερία του ανθρώπου. Η Arianna και η Thrive Global έχουν ανακαλύψει αυτό που όλοι στην τεχνολογία ευεξίας έψαχναν: ένα επιχειρηματικό μοντέλο που επεκτείνεται.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Thrive Global είναι η κατάλληλη εταιρεία για εξασφαλίσει το μέλλον της εταιρικής ευεξίας. Έχει παγκόσμια απήχηση, απίστευτη πρόσβαση στην αγορά και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιταχύνουμε την ανάπτυξη της, ενδυναμώνοντας την πλατφόρμα της με τεχνητή νοημοσύνη και  δεδομένα.”

Η Boundless Mind, προηγουμένως γνωστή ως Dopamine Labs, έχει εμφανιστεί στο “60 Minutes,” του  CBS και στο “ScreenTime: Diane Sawyer Reporting” των ABC News, καθώς επίσης και στο περιοδικό TIME. Η τεχνολογική της πλατφόρμα στηρίζεται στη διασταύρωση μυαλού και μηχανής και προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία του καταναλωτή με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας τη δημιουργία πιο έξυπνων προϊόντων που αλλάζουν αποτελεσματικά και θετικά την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε  προϊόντα σχετικά με την υγεία, το fitness, την αποδοτικότητα, τα οικονομικά και το ηλεκτρονικό εμπόριο-πετυχαίνοντας κατά 60% αύξηση στο περπάτημα, 30% αύξηση στην αποδοτικότητα και 21% αύξηση στην τήρηση ενός προγράμματος δίαιτας και άσκησης.

Σχετικά με τη Thrive Global

Η Thrive Global είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της αποδοτικότητας και της ευεξίας.

Με ιδρύτρια την Arianna Huffington και κεντρική έδρα τη Νέα Υόρκη, η Thrive Global ήρθε στην Ελλάδα από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Προσαρμόζοντας την καινοτόμα προσέγγισή της στα ελληνικα δεδομένα, έχει στόχο να δώσει ένα τέλος στην επιδημία του άγχους και της εξουθένωσης των Ελλήνων εργαζομένων.

Mε στρατηγικές και εργαλεία που βασίζονται στην τελευταία λέξη της επιστήμης προσφέρει σε εταιρίες αλλά και στο ευρύ κοινό εκπαιδευτικά προγράμματα, τεχνολογικά εργαλεία και περιεχόμενο – μέσα από το www.thriveglobal.gr – που ενισχύουν την αποδοτικότητα και την ευεξία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το corporate.thriveglobal.gr