Η Taylor Swift μιλάει για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της

Η Taylor Swift μιλάει για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Variety για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix, η Taylor Swift αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της αφού η μητέρα της μετά τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, τώρα διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η Swift έμαθε για τον όγκο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 31 Ιανουαρίου: «περνούσε από χημειοθεραπεία και αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα για να περάσει κάποιος» ανέφερε προσθέτοντας: «Ενώ έκανε τη θεραπεία, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο.. Και τα συμπτώματα για το τι περνάει κάποιος όταν έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο δεν είναι τίποτα από αυτό που έχουμε περάσει ποτέ με τον καρκίνο της πριν».

Η 62χρονη Άντρεα Σουίφτ είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της Taylor Swift, όπως η ίδια λέει και για αυτό δεν δίστασε να ακυρώσει προγραμματισμένες συναυλίες της, ώστε να είναι στο πλευρό της.

«Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, δεν γνωρίζουμε τι θεραπεία θα ακολουθήσουμε. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση αυτή τη στιγμή, μέχρι να δούμε τι θα γίνει» κατέληξε.

Η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην ασθένεια της μητέρας της μέσω του τραγουδιού της «Soon you’ll get better».