Η Taylor Swift δωρίζει 113.000 δολάρια για τα LGBT δικαιώματα

Η Taylor Swift δωρίζει 113.000 δολάρια για τα LGBT δικαιώματα

Η Taylor Swift είναι γνωστή για τις ευαισθησίες της σχετικά με την διαφορετικότητα και το bullying. Αυτή τη φορά η ηθοποιος αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα παρέχοντας σημαντική δωρεά στο project «Tennessee Equality Project».

Στο Τενεσί υπάρχουν τουλάχιστον έξι λογαριασμοί κατά των LGBT δικαιωμάτων και έτσι η τραγουδίστρια έκανε μία σημαντική κίνηση για την συγκεκριμένη περιοχή. Η Taylor Swift συγκεκριμένα προσέφερε 113.000 δολάρια, με την οργάνωση να ετοιμάζεται να κάνει διάβημα σε 100 θρησκευτικούς ηγέτες για να καταγγείλει τους λογαριασμούς του μίσους.

Ανάμεσα σε άλλα, η Swift δήλωσε πως εμπνέεται από αυτή την πρωτοβουλία, ενώ πρόσθεσε πως αυτοί οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί αφορούν και την καταγγελία των ιδιωτικών πρακτορείων υιοθεσίας που κάνουν διακρίσεις με βάση τις θρησκευτικές απόψεις ή τα σχολεία που ασχολούνται με διακρίσεις εις βάρος των τρανσέξουαλ.

«Συνειδητοποίησα ότι είναι στην πραγματικότητα είναι δική μου ευθύνη να χρησιμοποιήσω την επιρροή μου ενάντια σε αυτή την αηδιαστική ρητορική», έγραψε η τραγουδίστρια για τη δωρεά της. «Θα κάνω όσα περισσότερα για να βοηθήσω. Έχουμε μια μεγάλη κούρσα το επόμενο έτος».