Η Sharon Stone θα μπορούσε να υποδυθεί την “Samantha” στο “Sex & the City”; | Η απάντηση της ηθοποιού

Η Sharon Stone θα μπορούσε να υποδυθεί την "Samantha" στο "Sex & the City"; | Η απάντηση της ηθοποιού

Εδώ και αρκετά χρόνια ακούμε για την επιστροφή του Sex and the City, όμως η κόντρα ανάμεσα στην Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall, ήταν πολύ πιο δυνατή από την επιθυμία του reunion.

Τα σχέδια για μια 3η ταινία σταμάτησαν πριν από τρία χρόνια, αφού η Cattrall, η οποία υποδύθηκε τη Samantha Jones, αποφάσισε ότι ήθελε να είναι εκτός. Από τότε, πολλοί πρότειναν να δώσουν στην Sharon Stone το ρόλο της Cattrall – μια ιδέα που ακόμη και η Sarah Jessica Parker χαρακτήρισε «πραγματικά ενδιαφέρουσα».

Με αφορμή την καινούργια σειρά του Netflix, Ratched, όπου πρωταγονιστει η Sharon Stone, η ηθοποιός μαζί με την Cynthia Nixon και την Sarah Paulson εμφανίστηκαν στο Bravo’s Watch What Happens Live, με οικοδεσπότη τον Andy Cohen.

Μάλιστα, όταν εκείνος ρώτησε τις ηθοποιούς για τις φήμες που τις ήθελαν μαζί στο Sex and the City, και οι δύο stars ήταν αρκετά δεκτικές.

Όταν ο Andy Cohen έκανε αναφορά στο θέμα, η Sharon Stone παραδέχτηκε ότι δεν είχε ακούσει τίποτα, αλλά αντίθετα σημείωσε, ότι κάθε φορά που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη Cynthia Nixon ήταν τιμή της.

Από την πλευρά της, η Cynthia Nixon, που στο Sex and the City κάνει την Miranda Hobbes, είπε:

«Νομίζω ότι η Sharon θα ήταν, φυσικά, καταπληκτική. Η Kim ήταν απίστευτα υπέροχη ως Samantha, όμως νομίζω ότι και η Sharon θα την έκανε εντελώς δικό της το ρόλο» και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει επίσης πολλούς ανθρώπους να λένε, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Kim Cattrall, ότι αν θέλουμε να έχουμε μια διαφορετική τέταρτη γυναίκα, ότι ίσως θα ήταν καλό να έχουμε μία έγχρωμη αυτήν τη φορά. Και νομίζω ότι θα ήταν επίσης καταπληκτικό».