Η Sharon Stone γράφει τα απομνημονεύματά της χωρίς συστολή

Η Sharon Stone γράφει τα απομνημονεύματά της χωρίς συστολή

Η Sharon Stone γράφει τα απομνημονεύματά της και δεν προτίθεται να αφήσει τίποτα εκτός.

«Έχω μάθει να συγχωρώ τα ασυγχώρητα» είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στο βιβλίο της.

Ο τίτλος του, «The Beauty of Living Twice» (Η ομορφιά του να ζεις δύο φορές) και η ελπίδα της όπως είπε η ίδια είναι να μάθει ο κόσμος να μοιράζεται τα ταξίδια του, όπως και εκείνη κάνει με το δικό της ταξίδι ζωής.

Ο Alfred A. Knopf ανακοίνωσε ότι η Sharon Stone θα αντανακλά στο κείμενό της τα πάντα: από την επώδυνη παιδική της ηλικία στην Πενσιλβάνια ως τους εμβληματικούς της ρόλους στο «Βασικό Ένστικτο» και το «Casino» του Σκορτσέζε, που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, και από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001 ως την ανθρωπιστική της προσφορά στην έρευνα για το AIDS και άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Η Sharon σε αυτές τις σελίδες αντηχεί την Σάρον που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της: είναι τολμηρή, ειλικρινής και εξωστρεφής, χωρίς περιστροφές όταν συζητά για ζητήματα που της προκάλεσαν ψυχολογικά τραύματα ή για την βία που υπέστη ως παιδί και πώς επέλεξε να ακολουθήσει στην καριέρα της ρόλους που είχαν να κάνουν με ανάλογες επιθέσεις» ανέφερε ο Knopf σε δήλωσή του.