Η Sharon Stone αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στην ταινία «Βασικό ένστικτο»

Η Sharon Stone αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στην ταινία «Βασικό ένστικτο»

Πριν από τον ρόλο της στην ταινία «Βασικό ένστικτο», η Sharon Stone ήταν μια ηθοποιός που πάλευε να τα βγάλει πέρα. Έτσι, προκειμένου να πάρει τον ρόλο της Κάθριν Τράμελ, αποφάσισε να φτάσει στα άκρα.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή της Drew Barrymore, η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στα νιάτα της δεν ήταν άγρια, αλλά κινούνταν με στρατηγική, γι’ αυτό και πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Playboy. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Αποφάσισα να κάνω μια φωτογράφηση για το playboy, επειδή ήθελα να παίξω στην ταινία ‘Βασικό Ένστικτο’. Δεν είχα καταλάβει τι θα συνέβαινε όταν έκανα την ταινία» είπε η Sharon Stone για την φήμη που απέκτησε μετά το θρίλερ.

«Νομίζω ότι ήταν το σωστό μέρος για μένα και ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να πάρω αυτό τον ρόλο. Δεν είχα καταλάβει τι θα συνέβαινε όταν έκανα την ταινία».

Αυτό που συνέβη ήταν να χαρακτηριστεί σύμβολο του σεξ και οι θαυμαστές της να παραληρούν στο πέρασμά της. Φυσικά, η φήμη που απέκτησε, επέτρεψε στην Sharon Stone να κάνει πολλές ταινίες υψηλού προφίλ, όπως το «Καζίνο» με τους Robert De Niro και Joe Pesci, αλλά και στην συνέχεια του «Βασικού Ενστίκτου».