Η Shakira αποκαλύπτει γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ τον Gerard Piqué

Η Shakira αποκαλύπτει γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ τον Gerard Piqué

Η Shakira ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της στο φετινό Superbowl μαζί με τη Jennifer Lopez, καθώς θα ανέβει στη σκηνή του Miami Hard Rock Stadium, στις 2 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, σε βίντεο που αναρτά στα social media, φαίνεται να γυμνάζεται σκληρά με την προσωπική γυμνάστρια της, Anna Kaiser, η οποία της έχει επιβάλλει διάφορους περιορισμούς, όπως το να μην ασχολείται καθόλου με το κινητό της τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

«Η δασκάλα δεν με αφήνει να ανοίξω το κινητό μου μέχρι να τελειώσω τη γυμναστική μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Ούτε ο σύζυγός μου δεν με βρίσκει».

Παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγο τον Gerard Piqué, η Shakira σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί.

«Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύσει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».