Η Selena Gomez ξεκινάει εκπομπή μαγειρικής

Η Selena Gomez ξεκινάει εκπομπή μαγειρικής

Η Selena Gomez απέκτησε ένα νέο χόμπι κατά τη διάρκεια της καραντίνας: τη μαγειρική.

Δεν ήταν κάτι που φαντάστηκε ότι θα συνέβαινε αφού η ηθοποιός και τραγουδίστρια-παραγωγός δεν διαθέτει πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά ανακάλυψε ότι ήταν πολύ διασκεδαστικό, ακόμη και όταν πολλοί από τους πειραματισμούς της στην κουζίνα δεν πήγαν όπως ήλπιζε.

Με τα εστιατόρια κλειστά και άφθονο ελεύθερο χρόνο, το να καταπιανόμαστε με μια τυχαία συνταγή κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν μια εξίσου αναγκαία και διασκεδαστική προσπάθεια. Και ενώ υπήρχε ένα εκλεκτό ποσοστό ανθρώπων που έφτιαχναν αβίαστα χρυσαφένιες τηγανίτες και τέλεια γλασαρισμένα κέικ, οι υπόλοιποι από εμάς καταστρέψαμε πολλές συνταγές. Η Selena Gomez λοιπόν σκέφτηκε πως ίσως θα ήταν διασκεδαστικό να κινηματογραφήσει κάποιες από αυτές τις προσπάθειες.

Έτσι κι έκανε. Και το αποτέλεσμα είναι μια νέα σειρά με τίτλο Selena + Chef, που κάνει πρεμιέρα σήμερα 13 Αυγούστου στο HBO Max. Χωρίς σενάριο και αυθόρμητο, κάθε επεισόδιο δείχνει την Selena Gomez να προσπαθεί να κάνει τα πάντα, από μπισκότα σοκολάτας με matcha έως σουφλέ τυριών, καθώς ένας διάσημος σεφ την καθοδηγεί μέσω βιντεοκλήσης. Μερικοί από τους σεφ είναι οι: Angelo Sosa, Jon & Vinny, Candice Kumai και Tanya Holland.

Θα υπάρξει σύγχυση με τις οδηγίες, έλλειψη συστατικών και καμμένα φαγητά. Αλλά θα υπάρξουν και υπέροχα πιάτα – ακόμη και με τις ατέλειές τους. Η σειρά παρουσιάζει επίσης διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Έχοντας μερικούς από τους καλύτερους σεφ να με συμβουλεύουν ήταν μια τιμητική και διασκεδαστική εμπειρία. Σίγουρα ανακάλυψα ότι έχω πολλά περισσότερα να μάθω. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για κάποια απίστευτα φιλανθρωπικά ιδρύματα» λέει η Selena Gomez.