Η Selena Gomez ξέσπασε σε κλάματα στα βραβεία Billboard

Η Selena Gomez ξέσπασε σε κλάματα στα βραβεία Billboard

Δάκρυσε στη σκηνή των βραβείων Billboard η Selena Gomez όταν ευχαρίστησε τη φίλη της Francia Raisa που της δώρισε το νεφρό της, πριν μερικούς μήνες.

Η τραγουδίστρια το βραδυ της Πέμπτης 30/11 βραβεύτηκε ως γυναίκα της χρονιάς από το «Billboard», στο Los Angeles και το τιμητικό αυτό βραβείο της παρέδωσε η Elle Fanning με την κολλητή της φίλη και σωτήρας της, Francia Raisa, εκεί η συγκίνηση της ήταν πια ολοφάνερη, αλλά όχι επειδή παρέλαβε το βραβείο, αν και δήλωσε πως θεωρεί το βραβείο μεγάλη τιμή, άλλα όταν στον λόγο της αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της ευχαριστώντας την Francia που της δώρισε το νεφρό της.

Στην ομιλία της η Selena αναφέρθηκε στην κοπέλα που της έσωσε τη ζωή, η οποία στεκόταν στο πλευρό της, ξεσπώντας σε κλάματα και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε στο κοινό:

«Η Francia θα έπρεπε να πάρει αυτό το βραβείο. Έσωσε τη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την καριέρα μου από το 7 έως το 14 και μέχρι τώρα», είπε και αγκάλιασε σφιχτά τη δότρια της.

Μάλιστα η Raisa ήταν η επίσημη συνοδός της Selena στα βραβεία και οι δυο γυναίκες πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί.