Η Selena Gomez επανασυνδέεται με τον David Henrie μετά τους Wizards of Waverly Place, για μια νέα ταινία

Η Selena Gomez επανασυνδέεται με τον David Henrie μετά τους Wizards of Waverly Place, για μια νέα ταινία

Το ζευγάρι πρωτοστάτησε στην πολύ επιτυχημένη εκπομπή της Disney Channel ως Justin και Alex Russo και οκτώ χρόνια μετά την ολοκλήρωσή τους, συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά.

Την Κυριακή, ο David Henrie μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ένα βίντεο teaser με τη Selena Gomez, ενώ φρόντισαν να κρατήσουν την απόστασή τους.

Ο ηθοποιός έγραψε το κλιπ: “Hmm @selenagomez”, καθώς και οι δύο ηθοποιοί είπαν “hmm” ο ένας στον άλλο στο βίντεο χωρίς να δώσει σημαντικές ενδείξεις.

Οι πρώην συν-αστέρες θα δημιουργήσουν μια μίνι-επανένωση αυτό το μήνα, όταν θα συναντηθούν για την πρεμιέρα του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Henrie στην ταινία This Is the Year.

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα πωλούνται τώρα, με ένα μέρος των εσόδων είναι για να ωφεληθεί το Ταμείο Ανακούφισης PLUS1 COVID-19.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m so excited to finally get to share the event trailer for @thisistheyearfilm on my official YouTube channel and let you know that David & I are having a live virtual premiere on August 28th hosted by @charlidamelio and @dixiedamelio. Can’t wait to watch the film with you all! 🍿💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις