Η Sarah Jessica Parker δημιούργησε το δικό της κρασί!

Η Sarah Jessica Parker δημιούργησε το δικό της κρασί!

Το δικό της κρασί ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά τον Σεπτέμβριο η Sarah Jessica Parker και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Η ηθοποιός σε συνεργασία με το οινοποιείο Invivo στη Νέα Ζηλανδία, δημιούργησε το δικό της κρασί, το SJP Sauvignon Blanc και συμμετείχε ενεργά σε όλα τα στάδια παραγωγής του.

«Λατρεύω το κρασί, μου αρέσει να σερβίρω κρασί στα οικογενειακά δείπνα και σε επισκέψεις φίλων, οπότε ήταν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό project για ‘μένα», είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό η Sarah, όταν είχε ανακοινώσει αυτό το επιχειρηματικό της άνοιγμα.

«Είμαι περήφανη που παρουσιάζω το Invivo X, SJP Sauvignon Blanc! Τα πρώτα δείγματα μόλις έφτασαν στη Νέα Υόρκη από τη διάσημη -για την ποικιλία Sauvignon Blanc- περιφέρεια Marlborough της Νέας Ζηλανδίας. Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα, αυτή η συνεργασία ήταν πραγματικά απλή, όπως ένα καλό κρασί, από τις πρώτες συνομιλίες μέχρι τον σχεδιασμό της ετικέτας #invivoxsjp», αποκάλυψε η ηθοποιός με σχετικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά το κρασί έχει νότες από γκρέιπφρουτ, αγιόκλημα, φρούτα του πάθους και εσπεριδοειδή.