Η Sarah Jessica Parker αναλαμβάνει την παραγωγή εκπομπής γνωριμιών

Η Sarah Jessica Parker αναλαμβάνει την παραγωγή εκπομπής γνωριμιών

Από τη θέση της παραγωγού επιστρέφει αυτή τη φορά η Sarah Jessica Parker στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένη σε εκπομπή γνωριμιών.

Η ηθοποιός, που λατρεύτηκε από τις γυναίκες μέσα από τον ρόλο της ως Carrie Baradshaw στο Sex And The City, ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία παραγωγής του Love Island ITV America με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού προγράμματος με θέμα τις γνωριμίες.

Σύμφωνα με το Deadline, θα λειτουργήσει ως εκτελεστική παραγωγός στο Swipe Swap – «ένα ραντεβού ως κοινωνικό πείραμα» που δημιουργήθηκε από την ITV America και την εταιρεία παραγωγής της, Pretty Matches Productions.

Η σειρά, που θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Lifetime, σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει «δύο αδέσμευτα άτομα που ανταλλάσσουν θέσεις και ο ένας υιοθετεί τον τρόπο ζωής του άλλου».

«Από το να ζεις στο σπίτι του άλλου και να επισκέπτεσαι τα αγαπημένα του στέκια, μέχρι να γνωρίζεις τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του – όλα για την αναζήτηση του ρομαντισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της σειράς.

Πάντως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η Parker δεν αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ