Η Reese Witherspoon ευχήθηκε στη μητέρα της με μία throwback φωτογραφία

Η Reese Witherspoon ευχήθηκε στη μητέρα της με μία throwback φωτογραφία

Η Reese Witherspoon μοιράστηκε μερικές throwback φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της Betty και ταυτόχρονα να τονίσει πόσο σημαντική είναι η προσφορά των νοσηλευτών.

Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα παλιό απόκομμα εφημερίδας που δείχνει τη μαμά της την εποχή που εργαζόταν ως νοσοκόμα, μια γλυκιά selfie που ποζάρουν μαζί αλλά μια φωτογραφία της φοιτητικής ταυτότητας της μητέρας της από το 1969.

Η ομοιότητα της Reese με τη μητέρα της είναι εκπληκτική, όπως και της ηθοποιού με την κόρη της, Ava Phillippe. “Χρόνια πολλά στη μαμά μου, Betty! Κανείς δεν με κάνει να γελάω και να χαμογελάω όπως αυτή” έγραψε η Witherspoon.

Η Reese αναφέρθηκε και στους νοσηλευτές που εργάζονται σήμερα στην πρώτη γραμμή. “Λατρεύω αυτήν τη φωτογραφία της ως νεαρή νοσοκόμα που μόλις ξεκινά… και με ένα υπέροχο καπέλο θα μπορούσα να προσθέσω”, έγραψε. “Ζήτω σε όλες τις νοσοκόμες εκεί έξω! Δίδαξε επίσης νοσηλευτική για 30 χρόνια στο @tennstateu…. Αναρωτιέμαι πάντα πόσοι από τους μαθητές της στη νοσηλευτική είναι εκεί έξω και βοηθούν τους ανθρώπους. Η μαμά έλεγε πάντα ότι η ζωή που προσφέρεις στους άλλους είναι η η καλύτερη ζωή που έχει. Συμφωνώ 100%. Σ ‘αγαπώ μαμά! Να έχεις τα καλύτερα γενέθλια! Θα έρθω εκεί πολύ σύντομα για να σε αγκαλιάσω”.