Η Olivia Colman και η Emma Corrin συζητούν για το The Crown λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Olivia Colman και η Emma Corrin συζητούν για το The Crown λίγο πριν την πρεμιέρα

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η 4η season της σειράς The Crown.

Μάλιστα, σε αυτή τη νέα season η σειρά ανοίγει το κεφάλαιο που αφορά τον γάμο της Πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η Emma Corrin δεν περίμενε ποτέ να περάσει από μία επίσημη οντισιόν για τον ρόλο της Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, για το The Crown.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου, η Olivia Colman η οποία υποδύεται τη βασίλισσα και η Corrin συζητούν για το πώς η δεύτερη πήρε τον ρόλο.

“Όταν γινόντουσαν οντισιόν για την Camilla, ήθελαν κάποιον να διαβάζει το κομμάτι της Diana” εξήγησε η Emma Corrin. “Άρα προέκυψε από το πουθενά και δεν περίμενες να περάσεις από οντισιόν για τη Diana;” ρώτησε έκπληκτη η Colman. “Όχι“, απάντησε η Corrin, η οποία συνέχισε να περιγράφει το αγαπημένο της κοστούμι – που δεν είναι άλλο από το περίφημο νυφικό.

Σε αντίθεση με το πραγματικό, μεταξωτό φόρεμα της Diana που τσαλακωνόταν πολύ εύκολα, αυτό που παρουσιάζεται στο The Crown, φτιάχτηκε από ένα πιο ανθεκτικό ύφασμα.

Μάλιστα, η Olivia Colman ανέφερε επίσης ότι χρησιμοποίησαν σεντόνια κατά τις πρόβες ως αντίγραφο.

“Η προφανής απάντηση είναι το νυφικό”, είπε η Corrin. “Ήταν μια περίεργη μέρα… κανείς δεν με είχε δει. Άλλαζα πίσω από αυτές τις μεγάλες ξύλινες πόρτες και όταν τις άνοιξα, όλοι έμειναν σιωπηλοί και ψιθύριζαν σε όλη τη λήψη. Ήταν πολύ παράξενο”.