Η Olivia Colman εξομολογείται ότι τρέμει τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Olivia Colman εξομολογείται ότι τρέμει τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Olivia Colman έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, έχει βραβευτεί με Oscar, κι όμως υπάρχει ένας ρόλος που την τρομοκρατεί. Αυτός της βασίλισσας Ελισάβετ στο The Crown.

Σε συνέντευξή της στη Daily Mirror η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι φοβάται πως η βασίλισσα Ελισάβετ “θα αλλάζει κανάλι” όταν βλέπει το The Crown. Και συνέχισε λέγοντας πως “Ίσως να πιστεύει ότι η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη”.

Μπορεί η Olivia Colman να είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης – ωστόσο φοβάται ότι η πραγματική μονάρχης δεν θα την εγκρίνει.

Η Colman η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ξανά ως Βασίλισσα Ελισάβετ στην 4η σεζόν του The Crown, χαρακτηρίζει μάλιστα τη συγκεκριμένη εμπειρία ως τρομακτική.

“Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις κάποιον που ζει ακόμα και έχεις τον φόβο ότι ίσως σε παρακολουθεί και ίσως να μην του αρέσεις”, δήλωσε η Olivia Colman.

“Σκέφτεσαι: Θεέ μου, τι θα γίνει αν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘παρακολουθήσει τη σειρά και με δει; Ίσως πιστέψει ότι η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη. Θα αλλάξει κανάλι”.

Παραμένει μυστήριο το αν η Βασίλισσα, 94 ετών, έχει παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά του Netflix. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να έχει δει κάποια αποσπάσματα μόνο και μόνο από περιέργεια.

Η Olivia Colman η οποία ήταν υποψήφια για Emmy για το ρόλο της ως Ελισάβετ και κέρδισε Oscar Καλύτερης Ηθοποιού ως Βασίλισσα Άννα στο The Favorite του Γιώργου Λάνθιμου, πρόσθεσε:

“Το καλό με τον ρόλο της Βασίλισσας Άννας ήταν ότι κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι δεν ακουγόταν έτσι, αλλά για τη βασίλισσα Ελισάβετ μπόρεί να μου το πουν κάποιοι και αυτό είναι λίγο ενοχλητικό” και πρόσθεσε“Είναι πολύ πιο δύσκολο να ενσαρκώνεις ρόλους ανθρώπων για τους οποίους ο καθένας έχει ένα όραμα, μια εικόνα τις δικές του ιδέες”.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ενταχθεί στο καστ της σειράς εκ των υστέρων, αφού είχε κάνει μεγάλη επιτυχία:

“Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε μια σειρά που έχει ξεκινήσει ήδη και έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά ήμουν τόσο μεγάλη φαν του Crown που δεν το σκέφτηκα καν”.