Η Naya Rivera θυσιάστηκε για να σώσει τον 4χρονο γιο της πριν πνιγεί

Η Naya Rivera θυσιάστηκε για να σώσει τον 4χρονο γιο της πριν πνιγεί

Θλίψη προκάλεσε η είδηση της ανεύρεσης της σορού της διάσημης ηθοποιού, Naya Rivera στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια.

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα, Μπιλ Αγιάμπ, στις ακτές της λίμνης Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός φαίνεται πως χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να βάλει τον 4χρονο γιο της στη βάρκα. Η ίδια ωστόσο έμεινε από ενέργεια και δε μπόρεσε να σώσει τον εαυτό της.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το πτώμα που βρήκαμε ανήκει στην Naya Rivera. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για δολιοφθορά ή αυτοκτονία.. Πιστεύουμε ότι ήταν απόγευμα όταν βούτηξε για να κολυμπήσει και τότε το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από το ρεύμα… συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια. Ο γιος της περιέγραψε ότι η Naya τον βοήθησε να μπει στο σκάφος, τον έσπρωξε από πίσω για να μπει μέσα.

Γύρισε πίσω να κοιτάξει και την είδε να εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού. Ο γιος της Naya βρέθηκε αργότερα να κοιμάται στη βάρκα. Υπάρχουν πολλά ρεύματα στη λίμνη που εμφανίζονται το απόγευμα» είπε μεταξύ άλλων ο σερίφης, ενώ ανέφερε ότι το σώμα της 33χρονης ηθοποιού παρέμεινε εγκλωβισμένο στον πάτο της λίμνης, πριν ανέλθει στην επιφάνεια και ότι η Naya Rivera δεν φορούσε σωσίβιο.