Η Natalia Oreiro εκπλήρωσε την επιθυμία της Lali και της τραγούδησε Χρόνια πολλά στα Ρωσικά

Η Natalia Oreiro εκπλήρωσε την επιθυμία της Lali και της τραγούδησε Χρόνια πολλά στα Ρωσικά

Με αφορμή τα γενέθλια της Lali Espósito, η τραγουδίστριας και ηθοποιού προσπάθησε να επικοινωνήσει Natalia Oreiro κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής Instagram για να ης τραγουδήσει τα Χρόνια Πολλά στα Ρωσικά.

Η Lali και η Oreiro αποφάσισαν να εκχωρήσουν την επιθυμία και ανέβασαν το βίντεο σε μία από τις ιστορίες της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Lali, η οποία είναι στην Ισπανία για τα γυρίσματα της σειράς Netflix, Sky Rojo, αποφάσισε να μοιραστεί την γιορτή που έκανε το Σάββατο το βράδυ με τους οπαδούς της και αφού έσβησε τα κεριά, άρχισε να τραγουδά μαζί με μερικούς φίλους το κλασικό τραγούδι που χρησιμοποιεί σε αυτές τις περιπτώσεις, σε διαφορετικές γλώσσες.

Τότε σε έναν από τους φιλοξενούμενους της, είπε ότι η ο Oreiro θα μπορούσε να τον τραγουδήσει στα Ρωσικά, και η Lali άρχισε να ψάχνει μεταξύ των διάσημων συνδεδεμένων της, για να δει αν μπορούσε να καλέσει τη Natalia να συμμετάσχει στο live της.

«Θα συνδεθεί η Nati Oreiro; Είναι ενεργή στα δίκτυα … Η Νάτι είσαι εδώ;», Lali άρχισε να ρωτάει κοιτάζοντας την κάμερα στο κινητό της. “Πρέπει να ξέρουμε αν η Nati Oreiro είναι συνδεδεμένη, ας της στείλουμε ένα μήνυμα”, επέμεινε αργότερα kαι δεν εγκατέλειψε: «Είναι συνδεδεμένη η Νάτι Ορέιρο; Θέλουμε να μας τραγουδήσει Χρόνια πολλά στα ρωσικά, είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία για τα γενέθλιά μου».

Η αλήθεια είναι ότι παρά την επιμονή της, η Lali δεν μπόρεσε να συνδεθεί με τον Oreiro κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που διήρκεσε το live. Σχεδόν προς το τέλος, οι οπαδοί της την ενημέρωσαν ότι ήταν συνδεδεμένη και προσπάθησε να την προσθέσει, αλλά απέτυχε. «Νάτι, χρειαζόμαστε να μας τραγουδάς Χρόνια πολλά στα Ρωσικά, σε παρακαλώ. Τραγουδούμε στα Ιταλικά, στα Ισπανικά, στα Πορτογαλικά, στα Πολωνικά… », είπε.

Τότε ο Lali άρχισε να κάνει εικασίες με διαφορετικές δυνατότητες, αναφέροντας: “Ίσως η Oreiro ήταν με πιτζάμες, ή ίσως, είχε συλληφθεί στη μέση ενός δράματος με τον γιο της Μέρλιν.” Έτσι, χωρίς να καταφέρει να επιτύχει την αποστολή της αλλά έχοντας περάσει υπέροχα με τους φίλους της, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής τερμάτισαν το live.

Η αλήθεια είναι ότι, έχοντας επίγνωση του ειδικού αιτήματος της Espósito, μια ώρα αργότερα η Natalia Oreiro μοιράστηκε ένα βίντεο στις ιστορίες της στο instagram στο οποίο τραγούδησε στα Ρωσικά και της έστειλε στο τέλος ένα φιλί λέγοντας: “Χρόνια πολλά, Lalita, σ ‘αγαπώ!”