Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth βάζουν τέλος στα σενάρια χωρισμού

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth βάζουν τέλος στα σενάρια χωρισμού

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορούσε η φήμη πως το ζευγάρι χώρισε για δεύτερη φορά λίγο πριν το γάμο τους. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ήθελαν η αιτία χωρισμού να είναι η επιθυμία του ηθοποιού Liam Hemsworth να αποκτήσουν παιδί, γεγονός που δεν έβρισκε σύμφωνη τη Miley Cyrus.

Τέλος όμως στις φήμες δίνει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού που τονίζει πως οι δυο τους όχι μόνο είναι μαζί αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένοι. Επίσης όπως αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους μιας και είναι και οι δυο αρκετά μικροί.

Συγκεκριμένα η πηγή αναφέρει στο E!News: «Είναι πάρα πολύ καλά και ακόμη μαζί και προσπαθούν η σχέση τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Περνούν μαζί πολύ χρόνο στο Nashville τον τελευταίο καιρό, ενώ έρχονται στο Malibu συχνά για να είναι μαζί με την οικογένειά τους», ενώ συνεχίζει «τα σχέδια του γάμου είναι πολλά αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Ο Liam, θέλοντας να δείξει ότι οι φήμες είναι ψεύτικες ΔΕΝ έχει χωρίσει με την Miley Cyrus, έκανε ένα Instagram story μαζί της!

Στο βίντεο, που το τραβάει η Miley, βλέπουμε το ζευγάρι να είναι στο αυτοκίνητό τους, με τον Liam να οδηγεί. Οι δυο τους ακούν μουσική και ο Liam κάνει μια φάρσα στη Miley και την τρομάζει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.