Η Meghan Markle έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Meghan Markle έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Όπως έγινε γνωστό, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραιτούντε από τα βασιλικά τους καθήκοντα και από εδώ και στο εξής θα μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής.

Μάλιστα, φαίνεται πως λίγα μόλις 24ώρα μετά την ανακοίνωση η Meghan φαίνεται πως έχει αρχίσει να σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με πολύ γνωστό οίκο μόδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο Givenchy.

«Η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μ’ έναν μεγάλο οίκο μόδας, που είναι γαλλικός. Πρόκειται για τον οίκο Givenchy», αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Η Meghan αγάπα ιδιαίτερα της δημιουργίες του συγκεκριμένου οίκου, αφού και το νυφικό του γάμου της το είχε σχεδιάσει η καλλιτεχνική διευθύντρια και σχεδιάστρια του, Clare Waight Keller.

Εκτός όμως από τη δημιουργία του νυφικού της, η Meghan Markle είχε επιλέξει να φορέσει δημιουργία του οίκου και στη πρώτη εμφάνιση που έκανε στις ιπποδρομίες του Άσκοτ.