Η Maggie Civantos αποκαλύπτει πως δεν θέλει να δει το τέλος του Vis a Vis: El Oasis

Η Maggie Civantos αποκαλύπτει πως δεν θέλει να δει το τέλος του Vis a Vis: El Oasis

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Macarena Ferreiro, μια αφελής κοπέλα που ερωτεύεται το αφεντικό της και εξαιτίας του διαπράττει αδίκημα.

Η Maggie Civantos όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Las chicas del cable (Τηλεφωνήτριες), αλλά και στην σειρά Malaka, στον επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο της, Blanca.

Όπως έχει γίνει γνωστό το Vis A Vis επιστρέφει με ένα spin off και όπως φαίνεται το τέλος δεν ήταν αυτό που θέλαμε, τόσο πολύ που η ίδια η Maggie, αρνείται να δει όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα La voz de Galicia.

Θέλατε να δώσετε στην Macarena ένα τέτοιο τέλος;

«Εντελώς. Ήταν ένα πολύ επιθυμητό έργο. Όπως και στην τρίτη σεζόν, λόγω περιστάσεων, δεν μπορούσα να είμαι εκεί ολόκληρη τη σεζόν, και ούτε στην τέταρτη, υπήρχε η αίσθηση ότι δεν είχα πει μια ιστορία που εγώ, και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι, ήθελαν να δουν. Ήθελα πραγματικά να εξερευνήσω αυτήν τη σχέση μεταξύ της Μακαρένας και της Θουλέμα και να την πάρω σε άλλα μέρη που δεν ήταν μόνο μίσος».

Είναι ένας σύνδεσμος που είχε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες;

«Ναι, οι άνθρωποι το ζήτησαν και νομίζω ότι όταν το έκαναν οι δημιουργοί, είναι πολύ έξυπνο να αναπτύξουμε αυτό που είχε δημιουργηθεί από την πρώτη σεζόν. Επειδή σε αυτήν την περιοχή μπορείτε να δείτε πώς είναι, που αποφασίζουν ελεύθερα να είναι μαζί. Είναι πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο αντιφάσεις»

Πιστεύετε ότι οι θαυμαστές θα είναι ικανοποιημένοι με το τέλος;

«Ελπίζω να καταλάβουν ότι η σειρά πρέπει να τελειώσει και ότι είναι καλύτερο να το κάνουμε παρά να επιμηκύνουμε μια ιστορία και να την καταστρέψουμε. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενη με το τέλος της Macarena.»

Πώς ήταν οι τελευταίες μέρες των γυρισμάτων;

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να γυρίσω το τελευταίο κεφάλαιο, γιατί υπάρχει μια συγκεκριμένη ακολουθία στην οποία δεν μπορούσα να σταματήσω να ενθουσιάζομαι. Μου είπε: “Τώρα το κάνω. Δεν υπάρχει καμία επιστροφή και αποχαιρετούμε αυτούς τους χαρακτήρες και αυτήν την ιστορία”. Αυτή τη σεζόν υπήρξαν πολλές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω το τελευταίο κεφάλαιο, γιατί όταν μεταδοθεί θα είναι το τελικό αντίο.»