Η Maggie Civantos αποκάλυψε τι σημαίνει ο τίτλος “Malaka” στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί | Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Η Maggie Civantos αποκάλυψε τι σημαίνει ο τίτλος "Malaka" στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί | Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του Netflix, Vis A Vis στο ρόλο της Macarena Ferreiro, μια αφελής κοπέλα που ερωτεύεται το αφεντικό της και εξαιτίας του διαπράττει αδίκημα.

Η Maggie Civantos όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Las chicas del cable (Τηλεφωνήτριες), αλλά και στην σειρά Malaka, στον επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο της, Blanca.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Maggie ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τα backstage των γυρισμάτων της σειράς θρίλερ, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι σημαίνει ο τίτλος της Ισπανικής αυτής σειράς.

Μάλιστα, μπορεί όλοι να φανταζόμαστε τι σημαίνει, αλλά όπως εξήγησε και η ηθοποιός η έννοια της λέξεις αυτής δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική που όλοι φανταζόμαστε.

«Δεν υπάρχει ιδέα για τη μάσκα, αλλά ξέρω ότι θα σας αρέσει πολύ το @ malaka_tve στο διαδίκτυο @ RTVE comunicacion … (πριν από ένα χρόνο από την πρώτη ημέρα της λήψης φωτογραφιών). Ξέρω ότι θα απολαύσετε αυτό το θρίλερ, Malaka, παρεμπιπτόντως, δεν είναι μαλάκας στην ελληνική γλώσσα, Μάλακα σημαίνει Μάλαγα στα φοινικικά…», έγραψε μεταξύ άλλων η Maggie Civantos στην λεζάντα της ανάρτησης της.