Η Madonna επιτίθεται στη Lady Gaga

Η Madonna επιτίθεται στη Lady Gaga

Τέλος φαίνεται να μην έχει η κόντρα που υπάρχει μεταξύ της Μadonna και της Lady Gaga, καθώς γι’ άλλη μια φορά απασχολούν τα Μέσα.

Αυτή τη φορά η αιτία είναι ένα video που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο η Lady Gaga λέει και ξαναλέει “Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και τα 99 να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά χρειάζεται μόνο ένα για να αλλάξει τη ζωή σου”.

Η εν λόγω φράση είχε ακουστεί ξανά από μια άλλη μεγάλη σταρ του τραγουδιού. Από τη Madonna βέβαια! Η τραγουδίστρια, έξαλλη, ανάρτησε ένα Instagram story, από μια συνέντευξή της στη δεκαετία του ’80, στην οποία έλεγε “Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα που είπε ότι δεν του άρεσε”.

Από ό,τι φαίνεται η Lady Gaga αναφερόταν στην ευκαιρία που της έδωσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ με το “A Star Is Born“, ενώ η Madonna αναφερόταν στις κριτικές που είχε δεχτεί.

Το 2012, όταν η Madonna είχε εκθέσει δημόσια την Lady Gaga και την την πεποίθησή της ότι την αντιγράφει, μιλώντας για το “Born This Way”, που το σύγκρινε με το “Express Yourself”.

Μετά από το story ακολούθησε και ένα post στον επίσημο λογαριασμό της Madonna, στο οποίο έγραψε: “Don’t f*ck with me” (μην τα βάζεις μαζί μου).

https://www.instagram.com/p/Bq7zvarBxoR/?utm_source=ig_embed