Η Madonna αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στα αντισώματα του κορονοϊού

Η Madonna αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στα αντισώματα του κορονοϊού

Θετική στο τεστ για τα αντισώματα για τον κορονοϊό αποκάλυψε ότι βρέθηκε η Madonna.

Η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε την είδηση μέσα από το 14ο βίντεο για τη σειρά «ημερολόγια καραντίνας» που δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Έκανα τεστ τις προάλλες και ανακάλυψα ότι έχω αντισώματα. Αύριο, λοιπόν, θα πάω για μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα του COVID-19. Ναι, ελπίζω ότι ο ήλιος θα λάμπει», αναφέρει κατά τη διάρκεια του βίντεο η Madonna.

«Με εκπλήσσει που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για το τι πιστεύουν ο κόσμος ή που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ να κερδίσουμε την εύνοια του κόσμου ή να είμαστε σωστοί. Μισώ τον εαυτό μου γι’ αυτήν την μικροψυχία», ακούγεται να λέει σε ένα άλλο σημείο του βίντεο η τραγουδίστρια και καταλήγει, «Αυτά είναι τα καλά νέα: Αύριο είναι μία άλλη μέρα και θα ξυπνήσω και θα νιώσω ξανά διαφορετικά».

Τα τεστ αντισωμάτων ανιχνεύουν την ύπαρξη αντισωμάτων στο αίμα έναντι του κορονοϊού SARS-CoV-2 για να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει εκτεθεί προηγουμένως στον ιό.

Παρόλο που η Madonna δηλώνει έτοιμη να σπάσει την καραντίνα και να κυκλοφορήσει ελεύθερα, η επιστημονική κοινότητα τονίζει ότι δεν είναι σαφές αν τα αντισώματα προκαλούν ικανοποιητική ανοσία στον ιό ή αν αποτρέπουν την επαναλοίμωξη.