Η Lali Espósito ξεκίνησε τα γενέθλιά της ζητώντας τρεις πολύ ιδιαίτερες ευχές

Η Lali Espósito ξεκίνησε τα γενέθλιά της ζητώντας τρεις πολύ ιδιαίτερες ευχές

Την πρωτογνώρισα με μέσα από την τηλεοπτική σειρά Floricienta (2004 -2005) όπου ήταν και μια από τις πρώτες της τηλεοπτικές δουλείες. Μέτα πρωταγωνίστησε στις επίσης τηλεοπτικές σειρές της Αργεντινής Chiquititas και Casi Angeles.

Η Lali Espósito όπως είναι γνωστή είναι Αργεντινή ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, μοντέλο και επιχειρηματίας με μεγάλη πορεία στο χώρο.

Η διαφορά ώρας που διαχωρίζει το Μπουένος Άιρες από τα Κανάρια Νησιά έκανε τη Lali να ξεκινήσει τους εορτασμούς των γενεθλίων της, όταν στην Αργεντινή ήταν ακόμα η Παρασκευή βράδυ.

Αυτό τον καιρό η Espósito βρίσκετε στην Ισπανία, καθώς εκτός από το τραγούδι που ετοιμάζει, κάνει και γυρίσματα για την νέα σειρά του Alex Pina στο NetflixSky Rojo.

Συγκεκριμένα η Lali θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς δράσης που θα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά απ΄αυτά που μας άρεσαν στο La Case De Papel.

Συγκεκριμένα μόλις το ρολόι του χτύπησε 00:00 το Σάββατο, την ημερομηνία γέννησής του, μια έκπληξη της ετοίμασαν οι συναδέλφοι της στην Τενερίφη.

Η τραγουδιστρια και ηθοποιός που είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους followers της, δεν δίστασε να μοιραστεί τη στιγμή που του τραγούδησαν “χρόνια πολλά” μέσω μιας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram.

Μπροστά από την τούρτα, η Lali έκανε τις τρεις ευχές της. Η πρώτη ήταν “τερματίστε το γαμημένο COVID“, την δεύτερη προτίμησε να την κρατήσει στον εαυτό της και η τρίτη ήταν ότι όλοι που τη συνόδευαν σε αυτό το δείπνο να έχουν «υγεία». «Σ ‘αγαπώ πάρα πολύ», είπε στους γύρω της, αστειεύοντας ρωτώντας για τη μητέρα της, και επέτρεψε στον εαυτό της να δοκιμάσει το κέικ με το δάκτυλο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LALI (@lalioficial) στις

Λίγες ώρες πριν από τον εορτασμό και όταν τελείωσε η εργάσιμη ημέρα της, η Lali είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στις ιστορίες της, στο οποίο αντανακλούσε τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής της. «Είναι διαφορετικά γενέθλια. Παίζω μόνος μου, σε άλλο μέρος, σε άλλη χώρα, χάνοντας πολύ τους φίλους και την οικογένειά μου. Αλλά εδώ έχω υπέροχους νέους φίλους, υπέροχους συναδέλφους, που με αγκαλιάζουν και με αγκαλιάζουν . Και το ισπανικό fandom που υπάρχει, σούπερ παρόν,» ξεκίνησε λέγοντας. και συνέχισε:

«Γύρω 29 χρονών, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Νιώθω προνόμιο να γυρίσω αυτήν τη σειρά, να κυκλοφορήσω το τέταρτο άλμπουμ μου, να μεγαλώσω πολύ ως άτομο και ως γυναίκα».