Η Lady Gaga μιλάει για τη σχέση της με τον Bradley Cooper και την εμφάνιση τους στα Oscar

Η Lady Gaga μιλάει για τη σχέση της με τον Bradley Cooper και την εμφάνιση τους στα Oscar

Η Lady Gaga βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και “έσπασε” την σιωπή της, μετά την πολυσυζητημένη εμφάνιση της στα Oscar 2019 και την επί σκηνής ερμηνεία της με τον Bradley Cooper.

Την βραδιά των Oscar η τραγουδιστρια και ο ηθοποιος ερμήνευσαν το πετυχημένο soundtrack «Shallow» της ταινίας «A Star is born» στην οποία συμπρωταγωνιστούν.Η χημεία τους επί σκηνής μάλιστα ήταν τέτοια, που πολλοί υποστήριξαν πώς είναι πραγματικά ερωτευμένοι και έχουμε να κάνουμε με ένα νέο, παράνομο ειδύλλιο.

Η Lady Gaga θέλησε να διαψεύσει τις εν λόγω φήμες και να ξεκαθαρίσει πώς δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους.

«Τα social media είναι η τουαλέτα του Ίντερνετ. Ναι, όλοι είδαν τον έρωτα στα μάτια μας… και μαντέψτε… αυτό θέλαμε να δείτε. Εννοώ ότι αυτό είναι ένα ερωτικό τραγούδι, η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για τη βραδιά των Όσκαρ.

Και εάν θέλουμε να κρίνουμε με βάση την ερμηνεία, ήταν τόσο σημαντικό για μας να έχουμε αυτή την επαφή σε όλη τη διάρκεια. Όταν ερμηνεύεις ερωτικά τραγούδια αυτό θέλεις το κοινό να νιώσει. Είμαι καλλιτέχνιδα και πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά», είπε μεταξύ άλλων, η Lady Gaga.