Η Kylie Jenner κατηγορείται για ψευδή οικονομικά στοιχεία στις φορολογικές δηλώσεις της

Η Kylie Jenner κατηγορείται για ψευδή οικονομικά στοιχεία στις φορολογικές δηλώσεις της

Η Kylie Jenner για ακόμα μια φορά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους 100 πλουσιότερους Celebrities, ωστόσο, η πραγματικότητα μάλλον είναι λίγο διαφορετική.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Forbes, η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα έχει παρουσιάσει διαστρεβλωμένα οικονομικά στοιχεία για τις επιχειρήσεις της με σκοπό να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας.

Το δημοσίευμα συγκεκριμένα αναφέρει ότι μετά από μια λεπτομερή έρευνα που βασίζεται στα δημοσιονομικά δεδομένα η Kylie κατηγορείται ότι μαζί με την οικογένειά της δημιούργησε ένα “δίκτυο ψεμάτων” προκειμένου να παρουσιάσει διογκωμένα κέρδη στις επιχειρήσεις της.

Η Kylie Jenner κατηγορείται ότι έχει πλαστογραφήσει φορολογικές δηλώσεις. Το άρθρο μάλιστα αναφέρει πως όλα αυτά τα έκανε με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει την κορυφή της λίστας και να ποζάρει για το εξώφυλλο του Forbes.

Μάλιστα, η πώληση του 51% της εταιρείας της, Kylie Cosmetics, στην Coty έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την οδήγησε σε μικρότερα κέρδη από αυτά που παρουσιάζει η οικογένεια. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που θέλει να παρουσιάζεται ως δισεκατομμυριούχα.

Μετά το εν λόγω δημοσίευμα, η Kylie έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. “Πίστευα ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο site αλλά το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά από ανακριβείς δηλώσεις και αναπόδεικτες υποθέσεις. Δεν ζήτησα ποτέ κανέναν τίτλο”.