Η Kristen Stewart μιλάει για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana

Η Kristen Stewart μιλάει για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Kristen Stewart ετοιμάζεται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην επερχόμενη ταινία Spencer και η ηθοποιός έχει πάρει τον νέο της ρόλο πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο show Jimmy Kimmel Live!, η Stewart μίλησε για τον εμβληματικό ρόλο, λέγοντας: “Είναι δύσκολο να μην νιώθεις προστατευτικά για εκείνη. Ήταν τόσο νεαρή … η προοπτική του καθενός είναι διαφορετική και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα σωστά … ποιο είναι το γεγονός σε σχέση με την προσωπική εμπειρία”.

Όταν ο Kimmel περιέγραψε τη Diana ως “μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στην ιστορία του κόσμου” η Stewart απάντησε: “Νιώθω κάτι παρόμοιο για εκείνη. Συνέβη πολύ γρήγορα. Δεν μεγάλωσα μαζί της ίσως με τον ίδιο τρόπο. Ήμουν πολύ μικρή όταν πέθανε”.

Όσο για το τι θα δούμε στην νέα ταινία, η Kristen Stewart είπε: “[Η ταινία Spencer] καλύπτει ένα διάστημα 3 ημερών, και είναι αυτή η πραγματικά ποιητική, εσωτερική φαντασία γι’ αυτό που μπορεί να είχε νιώσει, αντί να δίνει νέες πληροφορίες”.

Ενώ όταν ρωτήθηκε η Kristen Stewart αν θα κάνει το κούρεμα της Diana ή θα φορέσει περούκα για το ρόλο, απάντησε: “Έχει ένα πολύ πολύ συγκεκριμένο look”, εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε: “οπότε πρόκειται να τα φτιάξουμε … Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω μόνο με τα μαλλιά μου”.

Τα γυρίσματα για την ταινία Spencer πρόκειται να ξεκινήσουν το 2021.