Η Kris Jenner επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες των Khloe και Kylie

Η Kris Jenner επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες των Khloe και Kylie

Ίσως ένα «επιτέλους» είναι αρκετό για να σχολιάσουμε αυτήν τη φωτογραφία της Kris Jenner, η οποία απ’ ότι φαίνεται επιβεβαιώνει τις εγκυμοσύνες της Khloe Kardashian και της Kylie Jenner.

Μετά από αυτή την φωτογραφία είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα τους, αφού η μαμά και μάνατζερ τους εμμέσως το επιβεβαίωσε καθώς η Kris ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία με σετ από παιδικές πιτζάμες, γράφοντας στην λεζάντα πως ανυπομονεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων και τις στιγμές που θα περάσει με τα εγγόνια της.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήθελαν και πολύ για να «πάρουν φωτιά» και να αρχίσουν τα σχόλια.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως η Kris επιβεβαιώνει τις εγκυμοσύνες των δύο κοριτσιών, αφού οι πιτζάμες ήταν ακριβώς όσα και τα εγγόνια της. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία υπάρχουν 9 σετ πυτζάμες, ενώ τα (γνωστά) εγγόνια της Kris είναι μόνο 7: τα τρία παιδιά της Kourtney Kardashian, o Mason, η Penelope και ο Reign, τα δύο παιδιά της Kim, η North και ο Saint και το κοριτσάκι που περιμένει και η Dream το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει ο Rob Kardashian με την Blac Chyna, ενώ άλλοι έγραψαν (σύμφωνα με τα σετ) πως τόσο η Khloe, όσο και η Kylie περιμένουν αγόρι. Να πούμε ότι οι πυτζάμες πάνω έχουν καρτελάκια που γράφουν τα ονόματα των εγγονιών της.

Οπότε πολλοί θεωρούν πως οι δύο έξτρα πυτζάμες είναι για τα εγγόνια που περιμένει από την Kylie και την Khloe. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε τα πάντα! Πάντως η ιστορία έχει δείξει πως η Kris δεν κάνει τίποτα τυχαία.