Η Kris Jenner απαντά στο γιατί σταματά το «Keeping up with the Kardashians»

Η Kris Jenner απαντά στο γιατί σταματά το «Keeping up with the Kardashians»

Όπως έγινε γνωστό, μετά από 14 χρόνια, το reality που έκανε παγκοσμίως γνωστή την οικογένεια Kardashian, το “Keeping Up with the Kardashians” θα τελειώσει το 2021.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά οι Kardashians έχουν συμφωνήσει ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν το reality show.

Μάλιστα, από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι το Keeping up with the Kardashians θα ρίξει αυλαία, έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα που αναλύουν τους λόγους με επικρατέστερα «γιατί» ότι α. θέλουν να εστιάσουν στις οικογένειές τους β. «ψήνουν» διαδικτυακή συνεργασία.

Παρόλα αυτά, η Κris Jenner μητέρα και manager των Kardashian – Jenner, αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση για το ποιος και πώς ευθύνεται για την οριστική λήξη του ριάλιτι.

«Όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε Instagram ή Snapchat ή άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων», δήλωσε στο ειδικό τεύχος του WWD’s Beauty Inc.

«Ο κόσμος έχει αλλάξει. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό (μιντιακές επιλογές)… ο θεατής δε χρειάζεται να περιμένει 3 ή 4 μήνες για να δει ένα επεισόδιο. Μπορούμε να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ποτέ κανείς σε πραγματικό χρόνο πια. […] Τα σόσιαλ μίντια είναι ο πιο γρήγορος και πιο ελεγχόμενος τρόπος για να “βγάλεις” το μήνυμά σου προς τα έξω», εξήγησε η Κris.

Θυμίζουμε ότι το ριάλιτι ξεκίνησε το 2007 και πρόκειται να ρίξει αυλαία μετά την προβολή της 20ης σεζόν του τον επόμενο χρόνο.